Monday, May 9, 2011

28th is soon over!












28.aasta kohe läbi!

No nii jäänud veel tunnid ja ongi läbi 28.eluaasta. Tegelikult sünniaeg oli 16:20 nii, et ikka natuke veel saab nautida noorust:) Oh, kui vaatan sellele aastale tagasi siis on nii palju meenutada. Oli väga huvitav aasta. Ma õppisin selle aasta joosul meeletult palju. Oli palju rõõmu, kuid oli palju ka pisaraid ja ebaõnne. Tahaks loota, et uus on sama seiklusrohke :)

Taas on aeg nii kiiresti lennanud ja kohe kuidagi ei jõua nii tihti blogi täita kui tahaks. Selles osas üritan end parandada aga näis, kuidas see praktikas kujuneb :) Mõni aeg tagasi oli toss väljas ja juidagi kõik jooksis allamäge. Vajasin väikest restarti ja seda sai endale ka lubatud. Ühel töö- ja trennivabal päeval läksin taas Mariuse juurde. Kui masaaž läbi, siis kohe kuidagi ei tahaks sealt laualt tõusta:)
Tegelikut, kui aus olla siis see 60minutit on ikka valus, kuid järgmine päev olen nagu teine inimene. Kellel vähegi aega ja võimalust, siis võtke kindlasti spordimassaaži seanss!

Treeningutel oli vahepeal täielik seisak ja võiks isegi öelda, et siin viimastel nädalatel allaminek. Isegi raskused langesid. Motivatsiooni oli aga sooritusega rahule ei jäänud. Kuid ma üldse ei muretse, sest ega ilma mõõnata poleks ju tõusu ja vastupidi. Pealegi -tänaseks juba tean, mis selle põhjustas. Tervise-saaga on nüüdseks lõppenud. Vastus mulle ei meeldi aga pole parata ja positiivne on see, et nüüd saab trenni teha veel paremini ja olla võrdväärne teistega:)





Toidulisandite teemaga jätkates on taas uudiseid. Nimelt Fitshop Spartas on nüüd saadaval Superfoodid! Teeme koostööd Eliksiriga ning nende hitid sarjast CocoVi on olemas ( Goji marjad, Maca pulber, Kakaonibsid ja palju muud)
Olimp toodete valikut sai ka sellest nädalast täiendatud. Nimelt kõigile L-karnitiini sõpradele on nüüd saadaval ampullide kujul L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT.





Tegemist on tootega, mis sisaldab suurimat annust L-karnitiini ampulli kohta: 3000mg ja tugevdatud B6-vitamiiniga. Tootes on kasutatud uuenduslikku Liquid Technology meetodit, et maksimeerida preparaadis sisalduvate toimeainete omastamise kiirust ja efektiivsust. Lisaks on toode mugavas 25 ml ampullis, et tagada erakordne kasutusmugavus ja võimalus tarbida seda igal ajal. Peale selle üllatab L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT mitte ainult oma tõhususega, vaid ka erakordsete maitsega - kirss ja apelsini.
Eelmise pakiga saabusid mulle kaks toodet, mida polnud Olimp valikust veel proovinud. ALA kohta kirjutsain natuke ka oma eelmises sissekandes, kuid valku ma ei maininud. Sai tellitud kõrgevalgusisaldusega toode Pure Whey Isolate95. Mis ma oskan öelda- maitse on hea ja valk nagu valk ikka. Olen igati rahul ja kui otsa saab, tellin kindlasti uue!!!
ALA toimest saan aga kirjutada siis, kui DXA aparaadi all käidud ning mõõtmistulemused käes.

Kui põigata teemale vaba aeg, siis eile sai maal käidud. Sõitsin Emadepäval vanematele külla. Ilm oli lihtsalt fantastiline. Kui ma kohale jõudsin ootasid ees mind lähedased sugulased. Kõik nautisid ilma ja õed võtsid agaralt päikest:) Nalja sai palju. Loomulikult sai lõbu ühendatud ka kasulikuka. Nimelt toimus ajalootundJ Jah välja oli tulnud kast vanade fotodega sugulastest aastats 1929. Lahe oli!!!
Kahjuks vähemalt pooled seltskonnast olid puudu. Eks kui rahvast palju, siis ongi raske sobitada kuupäeva, mis kõigile sobiks. Ikka on keegi tööl, trennis või juba muud toimetused. Aga jah - sai paika pandud plaan, et ca 7 perega mingi aeg üks ühine nädalavahetuse reisike teha tuleb. Ootan juba, sest kui meie lähimad sugulased koos siis juttu jätkub lõputult ja kõhulihased on mitu päeva valusad... Lisan siia lõppu mõned pildid ...






----------------------------------------------------------
28th is soon over!
So now are some hours to count and my 28th year is over. In fact, the date of birth was 16:20, so I can still enjoy a bit of youth :) Oh, when I look back this year- I have lot of memories and so much to remember. It was a very interesting year. I learned a lot during this year I had fun and joy, but also had a lot of tears and misfortune. I really hope that 29th is also full of adventure.





Again, time has flown so quickly, and somehow I managed to write in my blog as often as I'd like. In this regard, I am trying to be better but…
Some time ago everything was going down the hill. I needed a small restart. On one work and gym free day, I went to see Marius. I had a sport massage session. Actually, to be honest, these 60 minutes are painful, but the next day I'm like another person. Who has time and opportunity, I suggest sports massage session!





Meanwhile my gym workouts were a complete tie-up. I had motivation, but my training weights went down and I was not satisfied with my performance. But I'm not worried at all, because with or without downfall would not be upraise and vice versa. Moreover, today I already know, what caused it. Theme of Health has now expired. I do not like the results, but positive is I can perform better workouts and be equal with others.








I have good news about supplements. Namely, in Fitshop Sparta are now available Superfoods. We have now well liked CocoVi product like Goji Berries, Maca Powder, and many other. From OLIMP we have this week also ne products!!
Namely, all fans of L-carnitine - now is available 3000 EXTREME SHOT. It is a product that contains the highest dose of L-carnitine ampoules of about 3000mg, and enhanced with vitamin B6. The product is used in an innovative method of Liquid Technology to maximize the intake of active substances in the preparation speed and efficiency. In addition, the product is a comfortable 25-ml ampoule to ensure exceptional ease of use and the ability to consume it at any time. L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOTTM amazes not just with its effectiveness, but also with the exceptional flavours of cherry and orange.





Last time arrived for me from OLIMP two supplements, which I hadn’t tried yet. I ordered a high-protein product - Pure Whey Isolate95. What can I say; the flavour is good and I am fully satisfied. If it runs out, I definitely order new one! About ALA effect I can write when the measurements are taken with DXA machine.








Ou yes, yesterday I drove to visit my parents on Mothers Day. The weather was just fantastic. When I got there, close relatives where already waiting for me. Everybody enjoyed the weather and the sun. It was fun. Of course, the fun was also connected with useful. Relatives had found a box with old photographs from year 1929. It was like history lesson.Unfortunately, at least half of closest relatives couldn’t come. It is difficult to reconcile with the date that would suit for everyone. Always someone hast to work or etch.
I already wait our next meeting. We always have so much to talk about. Also the abdominal muscles are sore for several days :) …..
Here are some pictures from yesterday...



















post signature

No comments:

Post a Comment